عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

دستور جدید طالبان علیه زنان

طالبان از تعطیلی همه نهاد‌های غیردولتی که زنان را استخدام می‌کنند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سی‌ان‌ان نوشت: گروه طالبان اعلام کرد: تمام گروه‌های غیردولتی داخلی و خارجی را در افغانستان که زنان را استخدام می‌کنند، می‌بندند. این گروه حاکم بر افغانستان دو سال به این گروه‌ها هشدار داده بود که اشتغال زنان افغان را به تعلیق درآورند.

حالا و در جدیدترین بیانیه وزارت اقتصاد هشدار داد که عدم رعایت آخرین فرمان منجر به از دست دادن مجوز فعالیت سازمان‌های غیر دولتی در افغانستان می‌شود. وزارت اقتصاد اعلام کرد که مسئولیت ثبت، هماهنگی، رهبری و نظارت بر کلیه فعالیت‌های انجام شده توسط سازمان‌های داخلی و خارجی را بر عهده دارد.

این درحالی است که سازمان ملل از طالبان خواسته این تصمیم را لغو کند. فلورنسیا سوتو نینو مارتینز، سخنگوی سازمان ملل، گفت: «این واقعاً بر نحوه ارائه کمک‌های بشردوستانه برای نجات جان مردم در افغانستان تأثیر می‌گذارد و بدیهی است که ما از این واقعیت بسیار نگران هستیم که در مورد کشوری صحبت می‌کنیم که در آن حقوق نیمی از جمعیت آن (زنان) نادیده گرفته شده و در فقر زندگی می‌کنند و بسیاری از آنها با یک بحران انسانی رو‌به‌رو هستند.»

بر اساس این نامه، دولت بار دیگر دستور توقف کار همه زنان در مؤسساتی که تحت کنترل طالبان نیست را صادر کرده است. در صورت عدم همکاری، فعالیت‌های موسسات متخلف لغو و مجوز فعالیت‌ها که از طرف وزارتخانه اعطا شده بود نیز لغو خواهد شد.

این درحالی است که هبه الله آخوندزاده، رهبر طالبان دستور داده است که ساختمان‌ها نباید پنجره‌هایی داشته باشند که به مکان‌هایی که یک زن ممکن است نشسته یا بایستد مشرف باشند. طبق یک فرمان چهار بند که در اواخر روز شنبه منتشر شد، این دستور برای ساختمان‌های جدید و همچنین ساختمان‌های قدیمی اعمال می‌شود. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار